Powered By Blogger

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lukurauhan päivä



Millään en meinannut malttaa herätä lukurauhaani viettämään... Ulkona tuuli vimmatusti ja teki mieli kiskoa täkkiä korville ja jatkaa unia. Mutta sitten nousin kahvinkeittoon:


Ja olin mukana tukemassa...


...uutta lastensairaalaa


Kevyt aamupala mukaan ja takaisin sänkyyn


Ja kirja käteen!

Lukurauhanrauhan päivä



Hyllystäni löytyi viikolla jälleen lukematon kirja: Carol Shieldsin Ellei. Tämä on Shieldsin viimeiseksi jäänyt romaani. Kanadalainen, Pulitzer-palkittu kirjailija Carol Shields kuoli vuonna 2003 rintasyövän komplikaatioihin. Hän oli kuollessaan 68-vuotias.


Kirjan on suomentanut Hanna Tarkka, jonka käännöksiä en muistaakseni ole ennen lukenut. Luin yhden haastattelun Tarkasta ja siinä hän mainitsi mieluisimmaksi käännöstyökseen koko Carol Shieldsin tuotannon, jota suomentaessaan hän kertoo olleensa onnellisimmillaan. 
 

Parikymmentä sivua olin lukenut jo ennen tätä aamua ja merkkaillut hiirenkorvilla maininnat kahvista...










Tähän merkki


Ja kirja kiinni


Päiväkahvin aikaan minulla oli jo uudet puuhat:




Kirjoittelin ystävänpäiväkortteja!


Illalla aion jatkaa vielä lukurauhan päivää.


5 kommenttia:

  1. Olen kyllä turkasen huono kirjastotäti! Lukurauhan päivänä vain mittailin latuja... Mutta sinä olet ollut ihailtavan ahkera sekä lukemaan että muistamaan ystäviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tuo hukkaan tai turhuuksiin sunkaan päiväsi mennyt ;) Ja hyvä, että joku tällä kertaa keksi laiskottelupäivälle kauniimman nimen: lukurauhan päivä :D

      Poista
  2. Kiitos kommentista, Aino P. Onnistuin painelemaan "nappuloita" silleen sopivasti, että poistin vahingossa sekä "tyhjän" kommentin että sen oikean kommentin... Minä ja tekniikka, you know! Mutta onhan tuo mukava kuulla, että näytän ahkeralta laiskottelupäivänäni... Ja sinä teet taas varmaan upeita kortteja!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kortista <3 t. kiraffi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä vaan -siellä se on keskellä kasaa ;)

      Poista