Powered By Blogger

lauantai 2. toukokuuta 2015

A ja O. Alkuja ja loppuja



Kun uni loppui oli aamukahvin aika. Silloin tapahtui jotain, jota en muista tapahtuneen pitkään aikaan jos milloinkaan: kahvi loppui!


Onneksi aamukahvit ja eväskahvit saatiin keitettyä ja matka alkoi!


Ajelimme mummilaan, koko perheen voimin. Kevät on saapunut Pohjanmaallekin





Leskenlehtien lisäksi minun kevääseeni kuuluvat mitättömät, huomaamattomat ja suurelle yleisölle tuntemattomat...


...kevätpiipot  Luzula pilosa , jotka alkoivat viileästä säästä huolimatta jo availla kukkiaan. Kaikki eivät sitä edes kukkana pidä, mutta katso nyt sitä läheltä: se on kaunis!

Rakkauteni kevätpiippoon juontaa alakouluajoilta, jolloin ekaluokan opettaja opetti minut sen tuntemaan. Siitä lähtien kuljin välituntisin nyhtämässä kaikki eteeni osuneet kevätpiipot ja kiikutin nopeasti nahistuvat kukkaset hikisissä kourissani tuon opettajan iloksi!



Kotijärvi lainehti vapaana. Pohjanmaa tunnetaan joistaan, mutta Suomenselälle on riitänyt jokunen järvikin. Vaarilla on vielä pieni kaistale kotijärven rantaa omistuksessaan. Tänään se oli melkolailla osa järveä, niin korkealla vesi oli.


Pajut kukkivat



Olin liikkeellä hyvän sään aikaan. Taivaalle alkoi kertyä harmaa pilvikerros, joka peitti auringon ja samassa alkoi sataaa


Onneksi Mummilla ei ollut kahvi loppunut! Uunituoretta leipää kahvin kaverina.


Myös Mummi vietti kuluneella viikolla syntymäpäivää, kukat olivat edelleen kauniit


Kotona päätin päiväni mäkkiruualla ja Bond-leffalla.


2 kommenttia:

  1. Minulle tuli tänä aamuna sellainen tunne, että tänään kaipaan elämääni kahvia. Ja takuuvarmasti sen saa aina täältä blogista, vaikka näyttänee aamulla olleen pieniä vaikeuksia :) Ihanaa kun olet olemassa ja jaksat piristää päiviäni blogissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Liila! Tässä sulle kupponen jos toinenkin kahvinkaipuuseesi :) Mukava tuhertaa blogin kanssa, kun on teitä ihanaisia, jotka luette ja tykkäättekin. Sinä ja te kaikki olette tärkeä ja ihana osa tätä harrastusta. Ja vastavierailuilta blogiisi / blogeihisi tarttuu aina ideoita ja pääsen minäkin kokeilemaan uusia juttuja. Ja ihailemaan niitä juttuja, joihin omat taitoni eivät riitä ;)

      Poista